دپارتمان تکنیکال سورنا از نیروهای جوانِ مستعد و حرفهای تشکیل شده و از مرحله تعیین ساختار پروژهها تا اجرا و پیادهسازی به همراه پنلهای مدیریتی هوشمند در کنار مشتریان خود بوده و همواره سعی در حل مسائل فنی-نرمافزاری سازمانها و کسبوکارهای مختلف را دارد.
1
تحلیل نیازسنجی کسب و کار و مشخص کردن روند توسعه نرمافزار بر اساس این تحلیل، طراحی و تهیه MVP و ارائه به مشتری
2
تهیه نسخه آلفا و طراحی UI/UX نرم افزار و ارائه دوباره به مشتری و کاربران احتمالی سپس نظرسنجی و رفتارسنجی کاربران به کمک سیستم های هوشمند و تحلیل آنها
3
اعمال نظرات در نسخه بتا و منتشر شدن نسخه نهایی در طول پروژه، امنیت اطلاعات به طور ویژه پیگیری میشود تا تحت هیچ شرایطی به مشکلات امنیتی برخورد نکنیم.
4
مهم ترین مرحله از مسیر: پشتیبانی سیستم و همراهی با مشتری در موضوع های مربوطه
در سال 1978، قهرمان شطرنج اسکاتلندی (دیوید لویی)، به سختی توانست یک هوش مصنوعی را شکست بدهد و البته زمان زیادی نگذشت که از هوش مصنوعی بعدی باخت. این موضوع مقدمه ای بود برای ایدئولوژی همکاری با هوش مصنوعی. راهی که به ما اجازه میدهد تا بتوانیم قدرتمندتر حرکت کنیم و کسب و کار خودمان را رونق دهیم.
هوش مصنوعی میتواند واکنشهایی مشابه رفتارهای هوشمند انسانی از جمله:
فرض کنید پایگاه داده ای دارید که هزاران فیلد اطلاعات راجب کاربرانتان داخلش ذخیره شده است و بابت بدست آوردن این اطلاعات هزینه و زمان بسیاری را خرج کرده اید. یک روز باخبر میشوید که کل این Database بدست رقیبتان افتاده است، چه حالی به شما دست میدهد؟ این اتفاق بارها بارها در سیستم های نرمافزاری داخلی و خارجی رخ داده است و Business ها را با تهدید خیلی جدی مواجه کرده است.
اگر میخواهید این اتفاق برای Business و Database شما رخ ندهد علاوه براینکه باید با یک تیم امنیت اطلاعات پیوسته در تکاپو باشید بلکه در روند توسعه سیستم شما نیز همواره باید مشکلات امنیتی دیده شده و راه حلها لحاظ شود.
تیم امنیت اطلاعات دپارتمان تکنیکال سورنا از اولین مراحل توسعه سیستم در کنار تیم برنامهنویس بوده تا امنیت سیستم را تا حد ممکن تضمین نماید.
با ورود سیستم عامل اندروید به بازار، شرکتها در مقابل یک تغییر قرار گرفتند. نوکیا به عنوان یکی از برجسته ترین سازندگان تلفن همراه، در مقابل این تغییر ضررهای بسیاری را متحمل شد. فضای دیجیتال تغییر اساسی در دنیای کسب و کار ایجاد کرده است و اولین قدم برای ورود به این دنیا، داشتن یک وبسایت است. وبسایتی که به شما کمک میکند تا جایگاه خود را تثبیت کنید و روزانه هزاران مشتری را با کسب و کار خود آشنا کنید. در غیر اینصورت، همانند نوکیا بعد از سالها ضرر و از دست دادن سهم بزرگی از بازار، تسلیم میشوید و روش خودتان را تغییر میدهید.
کسب و کارهایی که احتیاجی به سایت ندارد:
کسب و کار شما در صورتی به سایت احتیاج ندارد که کسی از آن استفاده نکند. در غیر اینصورت باید بدانید که اغلب مردم قبل از خرید کالا یا خدمت مورد نظرشان، آن را در اینترنت جست و جو میکنند تا بتوانند انتخاب بهتری انجام دهند.
بیش از 50 درصد دارندگان تلفن همراه، بیش از 5 ساعت از شبانه روز خود را با تلفن همراه کار میکنند. نگاهی به اپلیکیشن های درون موبایل خود بیندازید. فکر میکنید چه میزان مبادلات در روز در این اپلیکیشن ها انجام میشود؟ پس شک نکنید که آینده تکنولوژی، بر اساس اپلیکیشن های موبایل خواهد بود. با داشتن اپلیکیشن به بخشی از زندگی دوم مشتریان خود تبدیل شوید و سهم خود را از تجارت همراه به دست بیارید.
هر فرد روزانه 140 بار به گوشیاش سر میزند. شما میتوانید به یکی از دلایل آنها تبدیل شوید.